Onze services en diensten

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van occasions, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Welkom

Dank voor uw bezoek aan onze website. Autobedrijf W.A.T. levert nette en degelijke occasions tegen een scherpe prijs. Waar wij in uit willen blinken is het leveren van een uitmuntende service die wij trachten te creëren zonder dat u dure garantie pakketten hoeft af te sluiten. Ons doel is om u met een fijn gevoel in uw nieuw gebruikte auto op pad te sturen. Kijkt u al vast onder het kopje occasions om ons aanbod te zien.

Occasions

Met de grootste zorg proberen wij van W.A.T. onze occasions in te kopen. Wij streven ernaar om degelijke en goed onderhouden auto’s in ons bezit te krijgen. Dit lukt niet altijd en als er achterstallig onderhoud op de auto’s zit of mankementen aan zijn proberen wij dit te allen tijde op te lossen. Als dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld in de advertentie. Onze occasions kunnen altijd voorzien worden van een nieuwe APK bij aflevering wanneer nodig. Ook behoren een afleveringsbeurt of onderhoudsverzoek tot de mogelijkheden W.A.T. in- verkoopt en repareert alle merken auto’s.

Beoordelingen

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Leuke Peugeot 206 gekocht voor goede prijs. Goede service ,vriendelijke ontvangst en tijd genoeg. Je word netjes en goed behandeld. Beveel t bedrijf zeker aan.

Antoinette Ulijn uit Oss

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Van de week een Daihatsu Cuore gekocht bij W.A.T Dongen. Hartstikke tevreden met de kwaliteit en deskundige service. Auto rijdt goed en is ruim voor een “dinky toy;)”. Daarnaast ook goeie onderhouds service. Top bedrijf!

Bradley Jongerden uit Tilburg