Onze services en diensten

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, occasions, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Welkom

Dank voor uw bezoek aan onze website. Autobedrijf W.A.T. is een jong en groeiend bedrijf met een passie voor het leveren van nette en degelijke occasions tegen een scherpe prijs. Waar wij in uit willen blinken is het leveren van een uitmuntende service die wij trachten te creëren zonder dat u dure garantie pakketten hoeft af te sluiten. Ons doel is om u met een fijn gevoel in uw nieuw gebruikte auto op pad te sturen. U bent daarom van harte welkom om langs te komen en vrijblijvend een proefrit te komen maken. Kijkt u al vast onder het kopje occasions om ons aanbod te zien.
LET OP: wij werken alleen op afspraak, omdat ik niet altijd op de zaak aanwezig kan zijn i.v.m. de werkzaamheden. Het zou jammer zijn als u voor een gesloten deur zou staan.

Occasions

Met de grootste zorg proberen wij van W.A.T. onze occasions in te kopen. Wij streven ernaar om degelijke en goed onderhouden auto’s in ons bezit te krijgen. Dit lukt niet altijd en als er achterstallig onderhoud op de auto’s zit of mankementen aan zijn proberen wij dit te allen tijde op te lossen. Als dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld in de advertentie. Onze occasions kunnen altijd voorzien worden van een nieuwe APK bij aflevering wanneer nodig. Ook behoren een afleveringsbeurt of onderhoudsverzoek tot de mogelijkheden W.A.T. in- verkoopt en repareert alle merken auto’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

!!! -- LET OP -- !!!
WEGENS DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN DIENT U EERST TE BELLEN/MAILEN BIJ INTERESSE IN EEN AUTO. ONZE SHOWROOM IS NAMELIJK GESLOTEN TOT 19-01-2021. ER GELDEN NU ANDERE REGELS BIJ HET AANKOPEN VAN EEN OCCASION. IN IEDER GEVAL WEL FIJNE FEESTDAGEN NAMENS AUTOBEDRIJF W.A.T.
!!! -- LET OP -- !!!