Onze services en diensten

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van occasions, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Welkom

Dank voor uw bezoek aan onze website. Autobedrijf W.A.T. levert nette en degelijke occasions tegen een scherpe prijs. Waar wij in uit willen blinken is het leveren van een uitmuntende service die wij trachten te creëren zonder dat u dure garantie pakketten hoeft af te sluiten. Ons doel is om u met een fijn gevoel in uw nieuw gebruikte auto op pad te sturen. Kijkt u al vast onder het kopje occasions om ons aanbod te zien.

Occasions

Met de grootste zorg proberen wij van W.A.T. onze occasions in te kopen. Wij streven ernaar om degelijke en goed onderhouden auto’s in ons bezit te krijgen. Dit lukt niet altijd en als er achterstallig onderhoud op de auto’s zit of mankementen aan zijn proberen wij dit te allen tijde op te lossen. Als dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld in de advertentie. Onze occasions kunnen altijd voorzien worden van een nieuwe APK bij aflevering wanneer nodig. Ook behoren een afleveringsbeurt of onderhoudsverzoek tot de mogelijkheden W.A.T. in- verkoopt en repareert alle merken auto’s.

Beoordelingen

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Ik heb een kia picanto gekocht bij dit bedrijf, en daar ben ik nog steeds super blij mee. De service bij een beurt en de kwaliteit is super. Dank je wel. Zeker aan te bevelen.

sandra Van der made uit Oosterhout

Geen titel

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Top verkoper, betrouwbaren man, super service, Zeer aanbevolen!!! Bedankt Frank!

Zsofia Czimondor uit Tilburg