Onze services en diensten

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van occasions, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto.

Welkom

Dank voor uw bezoek aan onze website. Autobedrijf W.A.T. levert nette en degelijke occasions tegen een scherpe prijs. Waar wij in uit willen blinken is het leveren van een uitmuntende service die wij trachten te creëren zonder dat u dure garantie pakketten hoeft af te sluiten. Ons doel is om u met een fijn gevoel in uw nieuw gebruikte auto op pad te sturen. Kijkt u al vast onder het kopje occasions om ons aanbod te zien.

Occasions

Met de grootste zorg proberen wij van W.A.T. onze occasions in te kopen. Wij streven ernaar om degelijke en goed onderhouden auto’s in ons bezit te krijgen. Dit lukt niet altijd en als er achterstallig onderhoud op de auto’s zit of mankementen aan zijn proberen wij dit te allen tijde op te lossen. Als dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld in de advertentie. Onze occasions kunnen altijd voorzien worden van een nieuwe APK bij aflevering wanneer nodig. Ook behoren een afleveringsbeurt of onderhoudsverzoek tot de mogelijkheden W.A.T. in- verkoopt en repareert alle merken auto’s.

Beoordelingen

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Top bedrijf, ik ben heel blij met mijn ford k die ik bij jullie gekocht heb! Ik werd goed en vriendelijk geholpen! Zelfs na de aankoop kon ik terecht. Bedankt!

Kim Van Leeuwen uit Poeldijk

Goed betrouwbaar bedrijf

Rated 5 out of 5
9 januari 2020

Goed betrouwbaar bedrijf, no nonsense. Frank verteld je eerlijk wat de mogelijkheden zijn, ook bij een klein budget! Geen addertjes onder het gras maar duidelijke informatie en mooie occasions voor een zeer redelijke prijs!

Ron Elias uit Tilburg