35 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
27-5-2019 23:28:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Inmiddels onze tweede auto ook gekocht bij Frank. Mijn ford ka rijdt super. Gewoon goed eerlijk advies voor de aankoop en achteraf.

Onze reactie:
Beste Joyce, fijn om te horen! en leuk dat wij jullie weer terug mochten zien voor de tweede auto. Veel plezier met de Ka
24-2-2019 19:06:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
geweldig ontvangen vriendelijk en beveel het iedereen aan

Onze reactie:
Beste Marco, fijn om te horen! Veel plezier met de Micra!
6-2-2019 19:29:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik woon in Rotterdam maar een2de hands auto koop ik liever in Brabant Lekker ontspannen En meer vertrouwd Goede prijs en oude auto ook goede prijs gekregen

Onze reactie:
Beste Gerard, goed om te horen! het was leuk kennis te maken en verder wensen wij jou veel zorgvrije kilometers.
22-10-2018 18:36:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ervaring is niets anders dan perfect! Prima auto gekocht alles conform afspraak en netjes afgeleverd. Tevens goed advies gekregen en uitleg over de auto. Inmiddels bijna 1 jaar verder, auto reed nog steeds perfect zonder enige onderhoudsklachten (alleen een set voorbanden ivm vele kilometers) Helaas is mijn 'perfecte' auto uitgebrand door vandalen :(. Nu is Frank gewoon op zoek naar een goede vervanger voor mij! Raad het bedrijf ook dan aan iedereen aan.

Onze reactie:
ennnn we hebben een winnaar!!: de mooie Saab 9-5 griffin!! Hartelijk dank voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Daar doen wij ons best voor. Heel veel plezier met je prachtige Saab 9-5 Griffin
25-9-2018 15:20:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor een goede prijs de Alto gekocht en de oude ingeruild zonder gezeur en een mooie prijsje teruggekregen ook voor afgekeurde autotje van 2001.Binnen een paar weken tijdens de coulance periode heeft Frank op zaterdagavond de koppeling laten vervangen voor een zeer vriendelijke prijsje, ik heb zelfs kosteloos een leen auto gekregen.Eerlijk bedrijf deze W.A.T in Dongen. Bedankt en zeker tot volgende keer.

Onze reactie:
Beste Motti, het was een lang dagje, maar wel gezellig! heel erg blij dat we jou tevreden hebben gehouden. Bedankt voor de mooie recensie en je bent altijd welkom, ook gewoon voor een kop koffie
11-9-2018 15:16:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
fijne garage, eerlijk en helder gesprek over de auto waarin alles eerlijk uitgelegd word over de auto en na mankement kan je altijd bij frank terug en word er een goede oplossing voor je geregeld! Top service

Onze reactie:
Beste Suzan, zo willen wij ook graag overkomen naar de klant. fijn dat je het zo ervaren hebt. En idd auto's kunnen op willekeurige momenten mankementen krijgen en ons streven is dan om zsm de mankementen te verhelpen! Dank je voor de mooie recensie!
31-8-2018 11:43:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
leuk en goede servive

Onze reactie:
Dank u wel!
27-8-2018 09:10:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vorig weekend hebben we bij Frank een auto gekocht. Alles verliep zoals voorheen afgesproken en Frank heeft voor ons ook het exportkenteken geregeld. Aangenaam verrast door de vlotte communicatie en reactietijd op onze berichten (Marktplaats, whatsapp).

Onze reactie:
Beste Christian, ik probeer bovenop de communicatie te blijven zitten. Snel reageren op berichten vanuit de klant hoort daar natuurlijk bij. Ondanks dat we zelf de export niet verzorgen zijn er wel meerdere (bekende) collega's die dat wel doen. Zo proberen wij een totaalservice te bieden en daarmee de klant te ontzorgen. Heel veel raceplezier met jouw bloedsnelle Leon Cupra. Ik mis hem stiekem wel een beetje ;)
28-7-2018 15:59:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ondanks de onverwachte drukte toch super netjes en in alle rust een super deal kunnen sluiten met Frank! Niets dan lof over de service en de complete deal.

Onze reactie:
Beste Kenneth en Debbie, Goed om te horen! Het was even druk idd, maar ben blij dat jullie tevreden zijn. Ik ook iig. Heel veel zorgvrije kilometers gewenst met de cordoba vario!
20-6-2018 19:11:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Echt heel vriendelijk en denkt goed met je mee !

Onze reactie:
Dank je voor de aardige reactie Michelle! Veel rijplezier met jullie focus!
11-6-2018 15:24:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
goede service en neemt de tijd. ik heb hier een volvo v40 gekocht en het rijd heerlijk. Frank bedankt.

Onze reactie:
Goed om te horen Ivo. De V40 staat bekend als fijne en betrouwbare auto dus ook een wijze keuze! Veel plezier en zorgvrije kilometers gewenst met de Volvo!
28-5-2018 15:50:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekende service. Geen gezeur als er na aankoop iets kapot gaat. Word tegen kostprijs gemaakt.

Onze reactie:
Idd Tom, zo is het en daar staan wij ook voor. Fijn om te horen dat het jou bevalt! Geniet van je auto en hopelijk ook zorgen vrij. Mocht er weer iets zijn dan gewoon weer laten weten!
21-4-2018 14:52:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Zo een dieler vind je niet zo snel. Vriendelijk, eerlijk en zeer hulpzaam bij auto overschrijven en verzekeren.

Onze reactie:
Graag gedaan! heel veel rijplezier met jullie auto
21-4-2018 14:47:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijk, snel en professioneel. Echt een aanrader

Onze reactie:
Dank u wel voor deze mooie recensie. kort en krachtig! :)
18-3-2018 20:04:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Frank, van mij gewoon 3 keer een 10! Top service, top reparatie en in no time geregeld! Ik kom zeker nog eens bij je terug! Doe je ook APK keuringen?

Onze reactie:
Beste Patrick, daar doen wij het voor! Goed om te horen. Ja wij doen ook APK's
8-3-2018 13:50:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier mijn eerste (tweedehands) auto gekocht en ik ben er heel blij mee. De service was goed, mijn vragen werden serieus behandeld en naar mijn idee is de prijs heel fair. Ik hoop veel kilometers plezier te hebben, en weet dat ik bij problemen en onderhoud goed terecht kan.

Onze reactie:
Bedankt voor de recensie Laura. En idd mocht er iets zijn gewoon bellen. Fijn om te horen dat de auto goed bevalt! Veel veilige en zorgvrije kilometers gewenst.
8-3-2018 12:56:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele goede ervaring! Vriendelijk, eerlijk en een geweldige service.

Onze reactie:
Kijk daar doen we het voor! bedankt dat jij ook hier een recensie achter hebt gelaten :) fijne kilometers gewenst en je weet het, mocht er weer iets zijn gewoon bellen en dan lossen wij het op. Kan altijd gebeuren.
21-2-2018 19:57:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
zo vriendelijk eerlijk en oprecht en gezellig,zo zie je dat niet vaak meer bij auto bedrijven. Ken iedereen deze autobedrijf aanbevelen,goede service als ik ooit weer een auto nodig heb kijk ik hier het eerst.

Onze reactie:
Beste Henk, dank voor je toffe beoordeling! Ik vond het ook gezellig en ben blij om te horen dat het jullie ook goed beviel. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van de 307 en natuurlijk veel veilige kilometers!
3-1-2018 23:21:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Net een Volvo V40 met werk gekocht. Super goed behandeld. De meest eerlijke auto handelaar die wij hebben meegemaakt!!! Geweldige service zelfs savonds om 8uur. Bedankt en we komen zeker nog eens terug!!

Onze reactie:
Kei goed om te horen. Een beetje mee denken met de klant omdat jullie 2 uur moeten rijden is geen probleem. Heel veel succes met het opknappen van de T4 en we zien graag nog eens een filpmje/foto van de auto terug als hij klaar is. Jullie waren ook erg toffe klanten! tot de volgende keer dan ;)
16-12-2017 18:34:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik had zou mijn twijfels maar dat was snel verdwenen na praatje met de eigenaar. We hebben een leuke polo aangeschaft met kleine dingetjes. Auto rijdt perfect wat gewend ben van vw. De eerste kilometers zijn goed gegaan en bevalt prima zegt me vriendin. Goede kerel en is bereid om je te helpen en tegemoet te komen mits dat nodig is. Luisterd goed wat er gezegd wordt en is ook eerlijk in zijn antwoordt. Ben je op zoek naar goedkope auto in kleine segment neem dan een kijkje bij W.A.T . Eerlijke kerel bedankt voor je tijd sorry voor het overwerken hahaha

Onze reactie:
Hey Ronald, tof dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Goed om te horen dat het zo beviel! Hetgeen wat je aangeeft staan wij ook voor! mocht er iets zijn kun je altijd bellen! fijne kilometers gewenst met de auto!
14-12-2017 22:47:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb gister een VW Polo gekocht, bj 1998. Weliswaar een oudje, maar rijdt als een tierelier :-). Auto was schoongemaakt en men was niet te beroerd om mijn radio/CD speler over te zetten naar de nieuwe auto. Ondanks dat er meerdere gegadigden waren heeft men de auto vastgehouden totdat ik em kon bezichtigen. Vriendelijk personeel, en men heeft eerlijk gewezen op gebruikssporen etc. Fijn dat ik mijn oude VW Polo uit 1997 kon inruilen. Als de aftersales ook zo is, dan is WAT om meerdere redenen een aanrader ! Prijs/kwalliteit is wat mij betreft een 10: Een VW Polo 1.4, geen roest (1998!!), 1e eig, en maar 128K kilometers. APK 1 jaar, voor minder dan 1200eur., goede inruilprijs en gratis overzetten van de CD speler....Goede deal toch?

Onze reactie:
Beste Jolanda, leuk om te horen! ook fijn dat hij zo bevalt. je kunt idd altijd nog bij ons terecht mocht er nog iets zijn. gewoon even bellen! vriendelijke groetjes
17-11-2017 10:56:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer netjes geholpen, goed advies en nette afwerking betreft autobanden en velgen

Onze reactie:
Hoi Bram, super! veel rijplezier op je nieuwe (winter)banden.
23-10-2017 20:28:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In maart leuk Autootje bij Frank gekocht en hadden toen al een goed gevoel over alles helaas klapte onlangs spontaan onze zijairbads en stoelairback eruit.... Dit hebben we latten onderzoeken door een peugeot dealer en wat bleek 1 van de vorige eigenaren had met bedrading gerommeld maar goed reparatie kosten door dealer waren de auto niet meer waard.... Toch frank maar eens bellen of hij nog wat met de auto kon.... Mijn vrouw durfde er immers niet meer mee te rijden.... Zag al een leuk ander autootje..... Frank pakte ons probleem goed op en zonder dat het echt nodig was heeft hij een super deal met ons gemaakt waar wij super blij mee zijn.... Ik las het al eerder maar ook voor ons geld dat je er een klant voor het leven bijbetalen ookal ligt dongen voor ons ook niet echt om de hoek..... Frank bedankt voor alles

Onze reactie:
Hoi Jasper, heel erg goed om te horen. Het is ook niet niks om dat mee te maken! Het komt trouwens ook bijna nooit voor dat de airbags zomaar ineens springen. Gelukkig zijn jullie nu weer geholpen met de focus en tevreden met de service! Dat is voor mij het belangrijkst. Groetjes uit Dongen!
28-9-2017 19:46:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Supergoede service. Mijn 1e en nu 2e auto hier gekocht, goede uitleg en je voelt je echt welkom hier! Bedankt Frank zoals ik al zei, je hebt aan mij een klant voor het leven.

Onze reactie:
Dankjewel Amy, goed om te horen. Veel plezier nu met je Opel Tigra.
27-7-2017 14:50:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor de tweede keer een auto gekocht en weer uitstekende service. Auto radio werd zelfs omgebouwd naar de nieuwe auto.

Onze reactie:
Fijn om te horen!! kleine moeite om de radio even om te zetten. Veel veilige kilometers gewenst!!
24-7-2017 22:20:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben al twee keer een auto gekocht bij Frank. Beide keren zijn we uitstekend geinfomeerd door Frank en hebben we een top service ontvangen! Bedankt Frank!

Onze reactie:
Goed om te horen Stijn en Ingrid! veel plezier in jullie mooie C3 Picasso en met het spelletje 30 seconds natuurlijk ;)
15-7-2017 23:06:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag heb onze dochter een auto bij frank gekocht Super service en uitleg Een hele vriendelijke en eerlijke verkoper Echt een aanrader ??
15-7-2017 23:06:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag heb onze dochter een auto bij frank gekocht Super service en uitleg Een hele vriendelijke en eerlijke verkoper Echt een aanrader ??

Onze reactie:
Beste Coby, hartelijk dank voor je beoordeling. Het voelt altijd goed om te horen dat uw ervaring zo positief was. Daar doen wij het ook voor! Veel veilige kilometers gewenst voor uw dochter.
22-6-2017 11:52:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ruim een halfjaar geleden heb ik een Kia Rio uit 2001 bij Frank gekocht. De advertentie klopte precies met hoe de auto er stond en dat is zeldzaam. Ik kreeg de auto keurig opgeleverd. Inmiddels al veel kilometers gemaakt zonder enige problemen. Voor onderhoud kun je ook altijd bij Frank terecht. Tevreden klant!

Onze reactie:
Beste Alex, heel fijn om te horen! wat wij met name belangrijk vinden is dat de klant de auto aantreft zoals hij/zij hem verwacht. tot snel voor de grote beurt.
2-6-2017 17:48:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
I found here the car I was looking for in perfect condition. I can personally recommend this seller. The service I recieved exceeded my expectations by far. Very informative, nice and helpful. If they have the car you are looking for, pay them a visit. You will not be disappointed.

Onze reactie:
Thanks Laszlo for your positive review. Nice to hear that! Hopefully you will enjoy and make worry free kilometers! if you need extra service just let me know. Also for customors that live far away whe have solutions. (you can use 1 of our cars when yours is in our garage for service)
11-5-2017 22:29:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via internet heb ik een auto gezocht en zag er een staan bij WAT- tilburg. Had net een ongeluk gehad (auto total loss) en Frank reserveerde hem gelijk totdat ik uit het ziekenhuis kwam. Ging hem halen en moest helemaal uit limburg komen maar er moest nog iets aan gedaan worden wat in 1 dag niet klaar kwam. Als service kregen wij een leen auto mee en de andere dag zijn wij de wagen op komen halen.

Onze reactie:
Beste Lenne, jullie ook bedankt voor de lekkere limburgse vlaai! Was smullen. Idd we hadden een kleine valse start, maar hopelijk is nu alles naar wens. Tevens hopen wij dat je goed hersteld bent van je ongeluk.
10-5-2017 14:37:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben al 2 keer vanuit maastricht gekomen om bij frank een auto te kopen , frank heeft een goede service en is betrouwbaar problemen worden opgelost lukt dat niet meer wordt er gewoon een andere auto geregeld voor een zacht prijsje dus kan deze dealer met goedvertrouwen aan bevelen gr fred uit maastricht

Onze reactie:
Beste Fred, fijn om te horen dat je zo'n positieve reactie hebt gegeven. Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend na alles wat wij en jijzelf nog hebt gedaan. De bedoeling is dat je er zorgvrij mee kunt rijden en dat was naar onze mening niet voldoende het geval. Vandaar ook deze oplossing.
10-5-2017 14:01:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top service!

Onze reactie:
dank je Gerrit!
9-5-2017 10:04:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
W.a.t auto heb een auto voorjaar bij deze autohandelaar gekocht op eerste gezicht goede auto zach er goed uit en de prijs was goed . Was hier helemaal uit Maastricht voor gekomen heb auto gekocht en terug er mee naar maastricht , maar na een week problemen ik frank gebeld situatie uit gelecht . Geen probleem kom terug probleem word op gelost . Dit bedrijf heeft bijna een half jaar als er een probleem was met de auto geprobeerd het op te lossen maar helaas het is niet gelukt vorige week weer naar dongen voor een probleem . Maar ging niet meer , frank dacht niet lang na heeft de auto terug ingenomen en voor een klein bedrag heb ik een nieuwe auto mee gekregen van hem . Dus ben zeer tevreden over w.a.t auto's en de eigenaar frank is een vriendelijke en behulpzaam persoon dus een goede auto verkoper

Onze reactie:
Dankjewel Fred!! ik zeg altijd niemand kan in een motor en versnellingsbak kijken en helaas was in jou geval de motor aan groot onderhoud toe. Dat zijn ze nu aan het verhelpen in Afrika en dan gaan ze er mee door de woestijn tuffen. zo zie je maar dat er voor iedere auto de juiste klant is alleen het is een kunst omdat steeds goed in te schatten
9-5-2017 09:25:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb een kia picanto gekocht bij dit bedrijf, en daar ben ik nog steeds super blij mee. De service bij een beurt en de kwaliteit is super. Dank je wel. Zeker aan te bevelen.

Onze reactie:
Dankjewel Sandra, de Picanto's vliegen hier over de drempel. veel tevreden klanten en maar heel weinig klachten over dit model. Ben blij dat ook jij deze mening deelt. We hebben nu sinds kort ook het model 2008/2009 binnen